Video: Waarom stadionspeakers nog steeds in stadions zitten

Video: Waarom stadionspeakers nog steeds in stadions zitten

Video: Waarom <em>stadionspeakers</em> nog steeds in stadions zitten Stadionspeaker zijn in een leeg voetbalstadion: dat is bijzonder. Toch gebeurt het gewoon nog in de Eredivisie, zoals bij Feyenoord en Willem II. Ondanks het gebrek aan fans blijven veel Eredivisieclubs nog zoveel mogelijk vasthouden aan oude gewoonten. Juist om die reden worden stadionspeakers Peter Houtman van Feyenoord, Wim Arts en huis-DJ Lars Oomens van Willem II zo gewaardeerd. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Zien: Veronica Inside Voetbalfan vergelijkt juichen in stadions met hoerenbezoek Bekijk deze video » René van der Gijp over vol stadion Hongarije: ‘Hebben ze geen Diederik Gommers?’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Waarom stadionspeakers nog steeds in stadions zitten

Stadionspeaker zijn in een leeg voetbalstadion: dat is bijzonder. Toch gebeurt het gewoon nog in de Eredivisie, zoals bij Feyenoord en Willem II. Ondanks het gebrek aan fans blijven veel Eredivisieclubs nog zoveel mogelijk vasthouden aan oude gewoonten. Juist om die reden worden stadionspeakers Peter Houtman van Feyenoord, Wim Arts en huis-DJ Lars Oomens van Willem II zo gewaardeerd.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Waarom stadionspeakers nog steeds in stadions zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier