Zien: waan je in speelgoedland met de poppen- en berendokter (video)

Zien: waan je in speelgoedland met de poppen- en berendokter (video)

Jeugdherinneringen worden tot leven gebracht in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Daar is namelijk een heuse poppen- en berendokter die al je speelgoed beter maakt. In deze video van het AD zie je hoe dat in zijn werk gaat én hoor je mooie anekdotes van de dokter zelf.

Bekijk de video van het AD hieronder:

Zien: waan je in <em>speelgoedland</em> met de poppen- en berendokter (video) Jeugdherinneringen worden tot leven gebracht in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Daar is namelijk een heuse poppen- en berendokter die al je speelgoed beter maakt. In deze video van het AD zie je hoe dat in zijn werk gaat én hoor je mooie anekdotes van de dokter zelf. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Video: Saved by a whale's tail-ongeluk krijgt miniatuurversie in Miniworld Rotterdam Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Kunstenaar Ulay hangt met zijn huid in Stedelijk Museum Bekijk deze video » Zien: Koningin Máxima opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys Haarlem Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: waan je in speelgoedland met de poppen- en berendokter (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: waan je in speelgoedland met de poppen- en berendokter (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier