Oud CDA-staatssecretaris Henk Bleker: "Ik wilde op Forum stemmen" (video)

Oud CDA-staatssecretaris Henk Bleker: "Ik wilde op Forum stemmen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van 29 november terugkijken bij Gids.tv.

Oud CDA-staatssecretaris Henk Bleker vertelt bij WNL Op Zondag dat hij regelmatig op bijeenkomsten van Forum voor Democratie is geweest. "De beweging van Forum had in heel Nederland aantrekkingskracht. Op de ledenbijeenkomsten dacht ik: ben ik op een bijeenkomst van het CDA?" Daarna zegt hij dat hij overwoog om op Forum te stemmen.

Turbulente week
Forum voor Democratie heeft een heftige week achter de rug. Er lijkt niet veel meer over te zijn van de partij van Thierry Baudet. Veel leden, zoals Theo Hiddema en Joost Eerdmans, keerden de partij de rug toe na antisemitische en racistische uitspraken van Baudet.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Oud CDA-staatssecretaris <em>Henk Bleker</em>: &quot;Ik wilde op <em>Forum</em> stemmen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van 29 november terugkijken bij Gids.tv. Oud CDA-staatssecretaris Henk Bleker vertelt bij WNL Op Zondag dat hij regelmatig op bijeenkomsten van Forum voor Democratie is geweest. "De beweging van Forum had in heel Nederland aantrekkingskracht. Op de ledenbijeenkomsten dacht ik: ben ik op een bijeenkomst van het CDA?" Daarna zegt hij dat hij overwoog om op Forum te stemmen. Turbulente weekForum voor Democratie heeft een heftige week achter de rug. Er lijkt niet veel meer over te zijn van de partij van Thierry Baudet. Veel leden, zoals Theo Hiddema en Joost Eerdmans, keerden de partij de rug toe na antisemitische en racistische uitspraken van Baudet. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Oud CDA-staatssecretaris Henk Bleker: "Ik wilde op Forum stemmen" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oud CDA-staatssecretaris Henk Bleker: "Ik wilde op Forum stemmen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier