Burgemeester Aboutaleb had corona: "Besmetting thuis opgelopen" (video)

Burgemeester Aboutaleb had corona: "Besmetting thuis opgelopen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, was vandaag te gast bij Buitenhof. Daar praatte hij over het beleid in Rotterdam om corona in toom te houden en over de sluiting van de winkels in de binnenstad op Black Friday. In dit fragment vertelt Aboutaleb over zijn eigen besmetting: "Ik had vooral buikpijn, geen verhoudheid of griep. Ik ben nu helemaal hersteld."

Bekijk de video van Buitenhof hieronder:

Burgemeester Aboutaleb had <em>corona</em>: &quot;Besmetting thuis opgelopen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khadija Arib reageert op clash tussen Farid Azarkan en kamerleden (video) Bekijk deze video » Burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, was vandaag te gast bij Buitenhof. Daar praatte hij over het beleid in Rotterdam om corona in toom te houden en over de sluiting van de winkels in de binnenstad op Black Friday. In dit fragment vertelt Aboutaleb over zijn eigen besmetting: "Ik had vooral buikpijn, geen verhoudheid of griep. Ik ben nu helemaal hersteld." Bekijk de video van Buitenhof hieronder:
Talkshow :
Burgemeester Aboutaleb had corona: "Besmetting thuis opgelopen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Aboutaleb had corona: "Besmetting thuis opgelopen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier