Ahmed Aboutaleb wilde Black Friday verbieden: "Kabinet vond het niet nodig" (video)

Ahmed Aboutaleb wilde Black Friday verbieden: "Kabinet vond het niet nodig" (video)

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

In Buitenhof reageert Ahmed Aboutaleb op de drukte in Rotterdam op Black Friday. Hij zegt dat hij, in samenwerking met andere burgemeesters, een poging heeft gedaan om Black Friday te verbieden: "We hebben die vraag bij het kabinet neergelegd." Uiteindelijk besloot Aboutaleb vrijdagmiddag de winkels te sluiten vanwege de toenemende drukte.

Bekijk de video van Buitenhof hieronder:

Ahmed Aboutaleb wilde <em>Black Friday</em> verbieden: &quot;Kabinet vond het niet nodig&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Buitenhof gemist? Pieter Omtzigt over handelverdragen tijdens Brexit (video) Bekijk deze video » In Buitenhof reageert Ahmed Aboutaleb op de drukte in Rotterdam op Black Friday. Hij zegt dat hij, in samenwerking met andere burgemeesters, een poging heeft gedaan om Black Friday te verbieden: "We hebben die vraag bij het kabinet neergelegd." Uiteindelijk besloot Aboutaleb vrijdagmiddag de winkels te sluiten vanwege de toenemende drukte. Bekijk de video van Buitenhof hieronder:
Talkshow :
Ahmed Aboutaleb wilde Black Friday verbieden: "Kabinet vond het niet nodig" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ahmed Aboutaleb wilde Black Friday verbieden: "Kabinet vond het niet nodig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier