Stientje van Veldhoven in Buitenhof over de Lelylijn: "Ik ben voor" (video)

Stientje van Veldhoven in Buitenhof over de Lelylijn: "Ik ben voor" (video)

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

In Buitenhof praat presentator Pieter Jan Hagens met Stientje van Veldhoven. De staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat zegt dat ze hoopt dat de Lelylijn er komt. Dit zou moeten zorgen voor een betere treinverbinding tussen de randstad en het noorden van Nederland.

Bekijk de video van Buitenhof hieronder:

Stientje van Veldhoven in <em>Buitenhof</em> over de <em>Lelylijn</em>: &quot;Ik ben voor&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. In Buitenhof praat presentator Pieter Jan Hagens met Stientje van Veldhoven. De staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat zegt dat ze hoopt dat de Lelylijn er komt. Dit zou moeten zorgen voor een betere treinverbinding tussen de randstad en het noorden van Nederland. Bekijk de video van Buitenhof hieronder:
Talkshow :
Stientje van Veldhoven in Buitenhof over de Lelylijn: "Ik ben voor" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stientje van Veldhoven in Buitenhof over de Lelylijn: "Ik ben voor" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier