Martijn Kruk over Orban: "Hij vindt zichzelf de drager van het ware Europa" (video)

Martijn Kruk over Orban: "Hij vindt zichzelf de drager van het ware Europa" (video)

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Martijn Kruk is te gast bij Buitenhof. Hij is Europa-correspondent en hij vertelt over premier Orban van Hongarije. Hij is namelijk een inspiratiebron voor veel radicaal rechtste leiders in Europa, en ook voor Thierry Baudet en Geert Wilders. "Orban vindt zichzelf de drager van het ware Europa."

Bekijk de video van Buitenhof hieronder:

Martijn Kruk over <em>Orban</em>: &quot;Hij vindt zichzelf de drager van het ware Europa&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 29 november. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Martijn Kruk is te gast bij Buitenhof. Hij is Europa-correspondent en hij vertelt over premier Orban van Hongarije. Hij is namelijk een inspiratiebron voor veel radicaal rechtste leiders in Europa, en ook voor Thierry Baudet en Geert Wilders. "Orban vindt zichzelf de drager van het ware Europa." Bekijk de video van Buitenhof hieronder:
Talkshow :
Martijn Kruk over Orban: "Hij vindt zichzelf de drager van het ware Europa" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martijn Kruk over Orban: "Hij vindt zichzelf de drager van het ware Europa" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier