'Grote Pietenhuis' Paleis Soestdijk overspoeld met bezoekers (video)

'Grote Pietenhuis' Paleis Soestdijk overspoeld met bezoekers (video)

Het enige echte Grote Pietenhuis is dit jaar Paleis Soestdijk. Sinds de televisie-uitzendingen van het Sinterklaasjournaal en de landelijke intocht, probeert menig kind én volwassene een glimp op te vangen van het Pietenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

'<em>Grote Pietenhuis</em>' Paleis Soestdijk overspoeld met bezoekers (video) Het enige echte Grote Pietenhuis is dit jaar Paleis Soestdijk. Sinds de televisie-uitzendingen van het Sinterklaasjournaal en de landelijke intocht, probeert menig kind én volwassene een glimp op te vangen van het Pietenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook ME grijpt in tijdens roerige nacht op Urk: ''Wegwezen nou!'' (video) Bekijk deze video » Heftig: Meerdere autobranden in Den Haag, brandstichting niet uitgesloten (video) Bekijk deze video » Heftig: 26-jarige man uit auto geslingerd en omgekomen door verkeersongeval in Chaam Bekijk deze video »
Nieuws :
'Grote Pietenhuis' Paleis Soestdijk overspoeld met bezoekers (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Grote Pietenhuis' Paleis Soestdijk overspoeld met bezoekers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier