Geubels & De Hollanders: een hilarisch kijkje op Nederlandse camping (video)

Geubels & De Hollanders: een hilarisch kijkje op Nederlandse camping (video)

Philippe Geubels neemt Erik van Looy mee naar een Nederlandse camping in Geubels & De Hollanders, een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. "De mensen zien er hier anders uit," aldus Van Looij. Gelukkig worden ze goed in de gaten gehouden door de andere gasten.

Bekijk de video van Geubels & De Hollanders hieronder:

<em>Geubels &amp; De Hollanders</em>: een hilarisch kijkje op Nederlandse camping (video) Philippe Geubels neemt Erik van Looy mee naar een Nederlandse camping in Geubels & De Hollanders, een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. "De mensen zien er hier anders uit," aldus Van Looij. Gelukkig worden ze goed in de gaten gehouden door de andere gasten. Bekijk de video van Geubels & De Hollanders hieronder: Bekijk ook Philippe Geubels over zijn veranderende functie in bed (video) Bekijk deze video » Geubels & De Hollanders: Philippe heeft leren rijden op een oude fiets, letterlijk (video) Bekijk deze video » Geubels & De Hollanders: Philippe Geubels vreest bij yoga voor persoon achter hem Bekijk deze video »
Humor :
Geubels & De Hollanders: een hilarisch kijkje op Nederlandse camping (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geubels & De Hollanders: een hilarisch kijkje op Nederlandse camping (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier