Kijken: Waarom Jos B. uitzending van documentaire van Ewout Genemans wilde tegenhouden (video)

Kijken: Waarom Jos B. uitzending van documentaire van Ewout Genemans wilde tegenhouden (video)

De documentaire over Nicky Verstappen mag uitgezonden worden. Dat oordeelde de rechtbank van Amsterdam. Jos B. wilde de uitzending voorkomen omdat hij zou worden neergezet als "dader".

Kijken: Waarom <em>Jos B.</em> uitzending van documentaire van Ewout Genemans wilde tegenhouden (video) De documentaire over Nicky Verstappen mag uitgezonden worden. Dat oordeelde de rechtbank van Amsterdam. Jos B. wilde de uitzending voorkomen omdat hij zou worden neergezet als "dader". Peter R. de Vries spreekt schande van de acties van B.: "Het was een beetje een schaamteloze execitie. Hij is in Beau toen dader genoemd en Ewout heeft de rechtbank ook verzekerd dat alles wat in de documentaire komt, al is uitgezonden. Ik zou zeggen: Roethof, wake up!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Komt documentaire over Jos B. wel of niet op tv? (video) Bekijk deze video » Documentaire zaak-Nicky Verstappen mag worden uitgezonden, bekijk de promo Bekijk deze video »
TV :
Kijken: Waarom Jos B. uitzending van documentaire van Ewout Genemans wilde tegenhouden (video)

Peter R. de Vries spreekt schande van de acties van B.: "Het was een beetje een schaamteloze execitie. Hij is in Beau toen dader genoemd en Ewout heeft de rechtbank ook verzekerd dat alles wat in de documentaire komt, al is uitgezonden. Ik zou zeggen: Roethof, wake up!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Waarom Jos B. uitzending van documentaire van Ewout Genemans wilde tegenhouden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV