RTL Boulevard: Musicalster werkt sinds coronacrisis in ziekenhuis (video)

RTL Boulevard: Musicalster werkt sinds coronacrisis in ziekenhuis (video)

David van den Tempel speelde in musicals als Soldaat van Oranje en stond met 'Vietnam' op het toneel toen de coronacrisis uitbrak en hij thuis kwam te zitten. Om rond te komen en ook een steentje bij te dragen gooide hij het over een hele andere boeg: Hij werkt nu als coronabuddy in het ziekenhuis. RTL Boulevard spreekt hem hierover.

<em>RTL Boulevard</em>: Musicalster werkt sinds <em>coronacrisis</em> in <em>ziekenhuis</em> (video) David van den Tempel speelde in musicals als Soldaat van Oranje en stond met 'Vietnam' op het toneel toen de coronacrisis uitbrak en hij thuis kwam te zitten. Om rond te komen en ook een steentje bij te dragen gooide hij het over een hele andere boeg: Hij werkt nu als coronabuddy in het ziekenhuis. RTL Boulevard spreekt hem hierover. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Soldaat van Oranje weer op de planken: "Niet zingen binnen 1,5 meter" (video) Bekijk deze video » Musical Soldaat Van Oranje stilgelegd: halve cast besmet met coronavirus (video) Bekijk deze video »
Show :
RTL Boulevard: Musicalster werkt sinds coronacrisis in ziekenhuis (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Musicalster werkt sinds coronacrisis in ziekenhuis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier