Lewis Hamilton geschrokken van crash Grosjean: "Een gevaarlijke sport"

Lewis Hamilton geschrokken van crash Grosjean: "Een gevaarlijke sport"

<em>Lewis Hamilton</em> geschrokken van crash <em>Grosjean</em>: &quot;Een gevaarlijke sport&quot; UPDATE: bekijk de videoboodschap van Romain Grosjean vanuit het ziekenhuis. De coureur maakt het naar omstandigheden goed. Lewis Hamilton heeft de GP van Bahrein opnieuw gewonnen, maar dat was niet makkelijk. Hij schrok flink van het ongeluk: "Het was heel moeilijk om te zien. We zijn ons er van bewust dat het een gevaarlijke sport is. Gelukkig is hij gezond en veilig." Bekijk de reactie van Lewis Hamilton hierboven. ZIEN: Bizarre crash in GP van Bahrein, Grosjean ongedeerd Bekijk deze video » Formule 1: Hamilton wint bizarre GP van Bahrein, Verstappen tweede en Grosjean ontsnapt vuurzee Bekijk deze video »
Formule 1 :
Lewis Hamilton geschrokken van crash Grosjean: "Een gevaarlijke sport"

UPDATE: bekijk de videoboodschap van Romain Grosjean vanuit het ziekenhuis. De coureur maakt het naar omstandigheden goed.

Lewis Hamilton heeft de GP van Bahrein opnieuw gewonnen, maar dat was niet makkelijk. Hij schrok flink van het ongeluk: "Het was heel moeilijk om te zien. We zijn ons er van bewust dat het een gevaarlijke sport is. Gelukkig is hij gezond en veilig."

Bekijk de reactie van Lewis Hamilton hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lewis Hamilton geschrokken van crash Grosjean: "Een gevaarlijke sport" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier