Kate Middleton geeft antwoorden over haar kinderen in een nieuwe Q&A

Kate Middleton geeft antwoorden over haar kinderen in een nieuwe Q&A

Kate Middleton, hertogin en vrouw van Prins William, buigt zich deze corona-periode over quarantaine met drie kleine kinderen en hoe uitdagend het is om ze thuis les te geven. In een nieuwe Q&A op Instagram zegt ze er opnieuw iets over: "Het is heel lastig."

Kate Middleton geeft antwoorden over haar kinderen in een nieuwe Q&A Kate Middleton, hertogin en vrouw van Prins William, buigt zich deze corona-periode over quarantaine met drie kleine kinderen en hoe uitdagend het is om ze thuis les te geven. In een nieuwe Q&A op Instagram zegt ze er opnieuw iets over: "Het is heel lastig." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: kinderen prins William en Kate klappen voor zorgpersoneel Bekijk deze video » NOS Stories: Kate Middleton roept Sergey Gorshkov uit tot Natuurfotograaf van het Jaar Bekijk deze video »
Royals :
Kate Middleton geeft antwoorden over haar kinderen in een nieuwe Q&A

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kate Middleton geeft antwoorden over haar kinderen in een nieuwe Q&A of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier