Dries Roelvink trots: "Heb een kaart van Hugo de Jonge" (video)

Dries Roelvink trots: "Heb een kaart van Hugo de Jonge" (video)

Een onvergetelijke dag voor politiek-verslaggever van RTL Boulevard Dries Roelvink. Hij kreeg dit weekend een wel heel bijzondere kaart in zijn handen gedrukt! Als vriend van onze politici, werd het binnenhof namelijk een stuk ongezelliger toen Dries met corona thuis kwam te zitten.

<em>Dries Roelvink</em> trots: &quot;Heb een kaart van Hugo de Jonge&quot; (video) Een onvergetelijke dag voor politiek-verslaggever van RTL Boulevard Dries Roelvink. Hij kreeg dit weekend een wel heel bijzondere kaart in zijn handen gedrukt! Als vriend van onze politici, werd het binnenhof namelijk een stuk ongezelliger toen Dries met corona thuis kwam te zitten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Dries Roelvink: "Ik heb een positieve coronatestuitslag" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Dries Roelvink verrast met video door collega's uit de politiek (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Dries Roelvink trots: "Heb een kaart van Hugo de Jonge" (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dries Roelvink trots: "Heb een kaart van Hugo de Jonge" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier