Zien: Mike Tyson succesvol tijdens comeback in ring (video)

Zien: Mike Tyson succesvol tijdens comeback in ring (video)

De 54-jarige bokslegende Mike Tyson nam het zaterdag op tegen generatiegenoot Roy Jones Jr. De veelbesproken comeback vond plaats in een leeg STAPLES Center in Los Angeles en eindigde in een remise. De jury, die er op afstand bij was, wees - zoals verwacht - geen winnaar aan.

Zien: <em>Mike Tyson</em> succesvol tijdens <em>comeback</em> in ring (video) De 54-jarige bokslegende Mike Tyson nam het zaterdag op tegen generatiegenoot Roy Jones Jr. De veelbesproken comeback vond plaats in een leeg STAPLES Center in Los Angeles en eindigde in een remise. De jury, die er op afstand bij was, wees - zoals verwacht - geen winnaar aan. Bekijk de video van NU.nl hierboven. Bekijk ook Mike Tyson (54) voor comeback: ‘Het gaat niet om leeftijd maar om energie’ (video) Bekijk deze video » Alex Blanchard over Tyson vs. Jones: "Spanningssessie" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Mike Tyson succesvol tijdens comeback in ring (video)

Bekijk de video van NU.nl hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mike Tyson succesvol tijdens comeback in ring (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier