Kijken: Schaatsclubs maken zich klaar voor schaatsseizoen (video)

Kijken: Schaatsclubs maken zich klaar voor schaatsseizoen (video)

De ijsclubs in de Groningse plaatsen Midwolda en Baflo zijn de afgelopen dagen al druk bezig geweest om de ijsbanen gereed te maken voor als de vorst zich aandient. Na enkele magere jaren snakken de ijsmeesters van de verenigingen weer naar het geklap van schaatsen op glad ijs.

Kijken: <em>Schaatsclubs</em> maken zich klaar voor <em>schaatsseizoen</em> (video) De ijsclubs in de Groningse plaatsen Midwolda en Baflo zijn de afgelopen dagen al druk bezig geweest om de ijsbanen gereed te maken voor als de vorst zich aandient. Na enkele magere jaren snakken de ijsmeesters van de verenigingen weer naar het geklap van schaatsen op glad ijs. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. NK sprint schaatsen: Hein Otterspeer oppermachtig op tweede dag Bekijk deze video » NK Sprint schaatsen: Jutta Leerdam wint tweede titel Bekijk deze video »
Nieuws :
Kijken: Schaatsclubs maken zich klaar voor schaatsseizoen (video)

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Schaatsclubs maken zich klaar voor schaatsseizoen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier