Undercover in Nederland: Man maakt jaren slachtoffers op luchthaven

Undercover in Nederland: Man maakt jaren slachtoffers op luchthaven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 29 november. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 29 november terugkijken.

Oplichter Jerrel G weet al jarenlang vage dingen te doen en mensen hun levens kapot te maken. Meer dan 10 chauffeurs hebben nooit geld gehad, terwijl tussenpersoon Jerrel al het geld in zijn zak weet te houden. Vooral de ritten tussen Schiphol en het binnenland zijn populair. Het is zelfs "gezichtsverlies binnen de taxiwereld", volgens één van de slachtoffers.

<em>Undercover in Nederland</em>: Man maakt jaren <em>slachtoffers</em> op <em>luchthaven</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 29 november. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 29 november terugkijken. Oplichter Jerrel G weet al jarenlang vage dingen te doen en mensen hun levens kapot te maken. Meer dan 10 chauffeurs hebben nooit geld gehad, terwijl tussenpersoon Jerrel al het geld in zijn zak weet te houden. Vooral de ritten tussen Schiphol en het binnenland zijn populair. Het is zelfs "gezichtsverlies binnen de taxiwereld", volgens één van de slachtoffers. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Undercover in Nederland: Man maakt jaren slachtoffers op luchthaven

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Man maakt jaren slachtoffers op luchthaven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier