Undercover in Nederland gemist? Zelfs eigen kinderen slachtoffer (video)

Undercover in Nederland gemist? Zelfs eigen kinderen slachtoffer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 29 november. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 29 november terugkijken.

De daden van Jerrel G. gaan verder dan onbekende mensen. Zelfs zijn bloedeigen zoon weet hij op slinkse wijze op te lichten: "Tijdens mijn geboorte is er een spaarrekening voor mij geopend, voor mijn studie. Daar haalde hij gewoon geld van af."

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Zelfs eigen kinderen slachtoffer (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 29 november. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 29 november terugkijken. De daden van Jerrel G. gaan verder dan onbekende mensen. Zelfs zijn bloedeigen zoon weet hij op slinkse wijze op te lichten: "Tijdens mijn geboorte is er een spaarrekening voor mij geopend, voor mijn studie. Daar haalde hij gewoon geld van af." Iets later in zijn leven wilde Jerrel zijn zoon een mooie auto cadeau doen, maar daarvoor had hij zijn identiteitgegevens nodig: "Daar heeft hij abonnementen, kredietverstrekkingen en aanschaffen voor gedaan die niet van mij waren. Dat heeft mij tienduizenden euro's gekost!" Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Undercover in Nederland gemist? Zelfs eigen kinderen slachtoffer (video)

Iets later in zijn leven wilde Jerrel zijn zoon een mooie auto cadeau doen, maar daarvoor had hij zijn identiteitgegevens nodig: "Daar heeft hij abonnementen, kredietverstrekkingen en aanschaffen voor gedaan die niet van mij waren. Dat heeft mij tienduizenden euro's gekost!"

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Zelfs eigen kinderen slachtoffer (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier