Samenvatting Arsenal - Wolverhampton Wanderers (Premier League)

Samenvatting Arsenal - Wolverhampton Wanderers (Premier League)

Samenvatting <em>Arsenal - Wolverhampton Wanderers</em> (Premier League) Al een aantal jaren lijkt Arsenal niet meer op de topclub van weleer, en ook het seizoen 2020/2021 lijkt een lastig jaar te worden voor de Londenaren. Zondagavond (29 november) namen ze het in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers, die de laatste tijd juist uitstekend presteren. Ze versloegen Arsenal met 1-2. Bekijk de samenvatting van Arsenal - Wolverhampton Wanderers hierboven. Bekijk ook Samenvatting Southampton - Manchester United (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Tottenham Hotspur (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Arsenal - Wolverhampton Wanderers (Premier League)

Al een aantal jaren lijkt Arsenal niet meer op de topclub van weleer, en ook het seizoen 2020/2021 lijkt een lastig jaar te worden voor de Londenaren. Zondagavond (29 november) namen ze het in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers, die de laatste tijd juist uitstekend presteren. Ze versloegen Arsenal met 1-2.

Bekijk de samenvatting van Arsenal - Wolverhampton Wanderers hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Arsenal - Wolverhampton Wanderers (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier