De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In twee afleveringen volgt Ewout Genemans de rechercheurs en Officieren van Justitie tijdens het onderzoek naar de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen. Deze zondag om 21:15 uur en maandag 30 november om 20:30 uur op RTL 4. Unieke inkijkNicky Verstappen overleed tijdens een jeugdkamp op de Brunsummerheide in 1998. Het tweeluik biedt een unieke inkijk in een recherchezaak die een kant belicht van een zaak die we allemaal kennen, maar nog niet op deze manier hebben gezien. ZoektochtEwout Genemans haakt halverwege 2018 aan bij het onderzoek, als het DNA-verwantschaponderzoek is gestart. Al snel is er een DNA-match met Jos B., die dan nog spoorloos is. Genemans volgt de zoektocht, de rechtszaak en spreekt met de tentgenootjes van Nicky, ruim twintig jaar na zijn dood. Kijken: Ewout Genemans maakt documentaire over Nicky Verstappen (video) Bekijk deze video » Video: Peter R. de Vries emotioneel in documentaire over Nicky Verstappen Bekijk deze video » De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek: bekijk de promo Bekijk deze video »
Uitzending :
De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In twee afleveringen volgt Ewout Genemans de rechercheurs en Officieren van Justitie tijdens het onderzoek naar de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen. Deze zondag om 21:15 uur en maandag 30 november om 20:30 uur op RTL 4.

Unieke inkijk
Nicky Verstappen overleed tijdens een jeugdkamp op de Brunsummerheide in 1998. Het tweeluik biedt een unieke inkijk in een recherchezaak die een kant belicht van een zaak die we allemaal kennen, maar nog niet op deze manier hebben gezien.

Zoektocht
Ewout Genemans haakt halverwege 2018 aan bij het onderzoek, als het DNA-verwantschaponderzoek is gestart. Al snel is er een DNA-match met Jos B., die dan nog spoorloos is. Genemans volgt de zoektocht, de rechtszaak en spreekt met de tentgenootjes van Nicky, ruim twintig jaar na zijn dood.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier