Zien: Johan Derksen vindt dat vriend John de Bever "vreselijke muziek" maakt

Zien: Johan Derksen vindt dat vriend John de Bever "vreselijke muziek" maakt

Als je niet beter zou weten, zou je je wenkbrauwen fronsen bij deze vreemde combinatie: Johan Derksen en John de Bever. De twee zijn echter goede vrienden, die maandelijks een koffie-afspraak hebben. Derksen vindt de muziek van De Bever echter "vreselijk".

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Johan Derksen</em> vindt dat vriend <em>John de Bever</em> &quot;vreselijke muziek&quot; maakt Als je niet beter zou weten, zou je je wenkbrauwen fronsen bij deze vreemde combinatie: Johan Derksen en John de Bever. De twee zijn echter goede vrienden, die maandelijks een koffie-afspraak hebben. Derksen vindt de muziek van De Bever echter "vreselijk". Tekst gaat verder onder video. PiratenfestijnDe Bever heeft vroeger zelf ook gevoetbald en was zelfs één van de beste zaalvoetballers ter wereld. Die overeenkomst is er dus tussen de twee heren, maar ze denken ook over veel dingen hetzelfde. Derksen trekt echter langs de kleine theaters en De Bever zingt met gemak een feesttent van het Piratenfestijn vol. "Ik maak dan wel kutmuziek, maar ik treed wél op voor 20.000 man," zegt hij dan tegen Derksen. Bekijk de reportage van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Veronica Inside: René Le Blanc heeft Johan Derksen verslagen in Man Van Het Jaar Bekijk deze video » Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapje Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Johan Derksen vindt dat vriend John de Bever "vreselijke muziek" maakt

Piratenfestijn
De Bever heeft vroeger zelf ook gevoetbald en was zelfs één van de beste zaalvoetballers ter wereld. Die overeenkomst is er dus tussen de twee heren, maar ze denken ook over veel dingen hetzelfde. Derksen trekt echter langs de kleine theaters en De Bever zingt met gemak een feesttent van het Piratenfestijn vol. "Ik maak dan wel kutmuziek, maar ik treed wél op voor 20.000 man," zegt hij dan tegen Derksen.

Bekijk de reportage van Shownieuws hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johan Derksen vindt dat vriend John de Bever "vreselijke muziek" maakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier