Zien: diepste zwembad ter wereld geopend voor duikers in Polen

Zien: diepste zwembad ter wereld geopend voor duikers in Polen

In Polen is onlangs het diepste zwembad ter wereld geopend, en dat levert opmerkelijke en enigszins spannende beelden op. Het bad is bijna 46 meter diep en gebouwd als een trainingscentrum voor duikers. Zwemmers kunnen in het bad ook een scheepswrak verkennen.

Bekijk de bijzondere beelden uit Polen hieronder.

Zien: <em>diepste zwembad</em> ter wereld geopend voor duikers in Polen In Polen is onlangs het diepste zwembad ter wereld geopend, en dat levert opmerkelijke en enigszins spannende beelden op. Het bad is bijna 46 meter diep en gebouwd als een trainingscentrum voor duikers. Zwemmers kunnen in het bad ook een scheepswrak verkennen. Bekijk de bijzondere beelden uit Polen hieronder. Bekijk ook Chateau Meiland: Erica heeft geen zin in gezelligheid met sangria bij het zwembad Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, straatarm: kinderen van Anita dolblij met eigen zwembad Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: diepste zwembad ter wereld geopend voor duikers in PolenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: diepste zwembad ter wereld geopend voor duikers in Polen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier