Zien: rugbyteam Nieuw-Zeeland doet speciale haka voor Diego Maradona

Zien: rugbyteam Nieuw-Zeeland doet speciale haka voor Diego Maradona

Zaterdag (28 november) speelden de All Blacks, het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland, tegen Argentinië - een paar dagen na het overlijden van voetballegende Diego Maradona. Speciaal voor hem voerden de rugbyers een bijzondere haka uit.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: rugbyteam <em>Nieuw-Zeeland</em> doet speciale haka voor <em>Diego Maradona</em> Zaterdag (28 november) speelden de All Blacks, het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland, tegen Argentinië - een paar dagen na het overlijden van voetballegende Diego Maradona. Speciaal voor hem voerden de rugbyers een bijzondere haka uit. Tekst gaat verder onder video. Ceremoniële dansDe haka is een ceremoniële dans van de Maori, een bevolkingsgroep uit Nieuw-Zeeland. In veel sporten voeren de Nieuw-Zeelandse teams zo'n dans uit voordat de wedstrijd begint. Na het overlijden van Maradona besloten de rugbyers een speciale haka te bedenken voor het sporticoon. Bekijk de beelden van de haka voor Diego Maradona hierboven. Bekijk ook Diego Maradona begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden Bekijk deze video » Messi maakt prachtig doelpunt, eert Maradona en krijgt gele kaart (video) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: rugbyteam Nieuw-Zeeland doet speciale haka voor Diego Maradona

Ceremoniële dans
De haka is een ceremoniële dans van de Maori, een bevolkingsgroep uit Nieuw-Zeeland. In veel sporten voeren de Nieuw-Zeelandse teams zo'n dans uit voordat de wedstrijd begint. Na het overlijden van Maradona besloten de rugbyers een speciale haka te bedenken voor het sporticoon.

Bekijk de beelden van de haka voor Diego Maradona hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: rugbyteam Nieuw-Zeeland doet speciale haka voor Diego Maradona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier