Video: Sonja Bakker verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk'

Video: Sonja Bakker verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk'

Terwijl Sonja Bakker dit weekend openhartig sprak over het overlijden van haar vader Theo, afgelopen zomer, en de eerste kerst zonder hem was de kijker enigszins afgeleid door het 'nieuwe uiterlijk' van de sympathieke dieetgoeroe. Ze noemen haar onherkenbaar, de 'zus van Connie Witteman' en 'verbouwd'.

Nieuw kookboek
Bakker sprak met de pers vanwege de lancering van haar nieuwe kookboek Streetfood! Ook dat is anders, nu haar vader er niet meer is: "Hij was letterlijk de boekmanager. Vandaag heb ik voor het eerst het boek alleen opgehaald, samen met Barry. Nu inpakken zonder hem. Verlies is niet zomaar wat", vertelt ze. Nu is het te hopen voor Sonja dat de komende tijd de aandacht weer naar haar professie uit gaat en wat minder naar haar uiterlijk. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Sonja Bakker</em> verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk' Terwijl Sonja Bakker dit weekend openhartig sprak over het overlijden van haar vader Theo, afgelopen zomer, en de eerste kerst zonder hem was de kijker enigszins afgeleid door het 'nieuwe uiterlijk' van de sympathieke dieetgoeroe. Ze noemen haar onherkenbaar, de 'zus van Connie Witteman' en 'verbouwd'. Nieuw kookboekBakker sprak met de pers vanwege de lancering van haar nieuwe kookboek Streetfood! Ook dat is anders, nu haar vader er niet meer is: "Hij was letterlijk de boekmanager. Vandaag heb ik voor het eerst het boek alleen opgehaald, samen met Barry. Nu inpakken zonder hem. Verlies is niet zomaar wat", vertelt ze. Nu is het te hopen voor Sonja dat de komende tijd de aandacht weer naar haar professie uit gaat en wat minder naar haar uiterlijk. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Sonja Bakker kan toch kerst vieren met zieke vader Bekijk deze video » Video: Sonja Bakker rouwt om overleden vader (Shownieuws) Bekijk deze video »
Sonja Bakker openhartig over haar overleden vader

Sonja Bakker lanceert nieuw boek, voor het eerst zonder haar grootste fan: haar vader...😢

Posted by Shownieuws on Saturday, November 28, 2020
Show :
Video: Sonja Bakker verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Sonja Bakker verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier