Video: Humberto Tan reageert op zwangerschapsgeruchten Eva Jinek

Video: Humberto Tan reageert op zwangerschapsgeruchten Eva Jinek

Het was toch wel opmerkelijk nieuws afgelopen weekend: Humberto Tan die terugkeert met een late night talkshow bij RTL. Wilfred Genee belt met de presentator, die laat weten dat hij niet direct stond te trappelen toen hij opnieuw gevraagd werd een talkshow te presenteren: "Peter van der Vorst heeft me al eerder gepolst en toen dacht ik, moeten we dat doen? Nee. Toen vond ik de tijd er niet rijp voor."

Zondagavonden
Maar het sentiment veranderde: "Toen hij me deze zomer opnieuw vroeg dacht ik, ik heb er nu wel een beter gevoel bij. Toen heb ik gezegd, laten we het doen." Tan gaat vanaf volgend jaar (exacte startdatum is nog onbekend) de zondagavonden presenteren, om 22:00 uur. Beau en Jinek blijven op doordeweekse dagen te zien.

Eva Jinek zwanger?
Wat veel mensen zich de afgelopen dagen afvroegen en waar bij RTL Boulevard op gehint werd: is Eva Jinek zwanger en moet er daardoor een andere presentator gevonden worden? Genee vraagt Tan ernaar: "Is ze zwanger, of is dat nou allemaal gelul?" Die vraag lijkt de late night presentator even van zijn stuk te brengen, waarna hij antwoordt: "Dat zijn van die idiote geruchten. Het wordt gesuggereerd, het is idioot. Ik heb geen idee." Het hele gesprek tussen Wilfred en Humberto beluister je hieronder, in de video van Veronica Inside.

Video: Humberto Tan reageert op zwangerschapsgeruchten <em>Eva Jinek</em> Het was toch wel opmerkelijk nieuws afgelopen weekend: Humberto Tan die terugkeert met een late night talkshow bij RTL. Wilfred Genee belt met de presentator, die laat weten dat hij niet direct stond te trappelen toen hij opnieuw gevraagd werd een talkshow te presenteren: "Peter van der Vorst heeft me al eerder gepolst en toen dacht ik, moeten we dat doen? Nee. Toen vond ik de tijd er niet rijp voor." ZondagavondenMaar het sentiment veranderde: "Toen hij me deze zomer opnieuw vroeg dacht ik, ik heb er nu wel een beter gevoel bij. Toen heb ik gezegd, laten we het doen." Tan gaat vanaf volgend jaar (exacte startdatum is nog onbekend) de zondagavonden presenteren, om 22:00 uur. Beau en Jinek blijven op doordeweekse dagen te zien. Eva Jinek zwanger?Wat veel mensen zich de afgelopen dagen afvroegen en waar bij RTL Boulevard op gehint werd: is Eva Jinek zwanger en moet er daardoor een andere presentator gevonden worden? Genee vraagt Tan ernaar: "Is ze zwanger, of is dat nou allemaal gelul?" Die vraag lijkt de late night presentator even van zijn stuk te brengen, waarna hij antwoordt: "Dat zijn van die idiote geruchten. Het wordt gesuggereerd, het is idioot. Ik heb geen idee." Het hele gesprek tussen Wilfred en Humberto beluister je hieronder, in de video van Veronica Inside. Bekijk ook Humberto Tan krijgt nieuwe talkshow: "Nog even fris en fruitig" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Humberto Tan reageert op zwangerschapsgeruchten Eva JinekPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Humberto Tan reageert op zwangerschapsgeruchten Eva Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier