Video: vanaf dinsdag 1 december mondkapje dan eindelijk verplicht

Video: vanaf dinsdag 1 december mondkapje dan eindelijk verplicht

Het heeft lang geduurd, zeker wanneer je het vergelijkt met andere landen, maar de mondkapjesplicht gaat er 1 december dan toch echt van komen. Vanaf dinsdag is het namelijk voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes zoals winkels en supermarkten. Wie dat weigert, riskeert een boete van 95 euro. Goedemorgen Nederland sprak met enkele winkeliers en bezoekers over de handhaving, bekijk die reportage hieronder.

Video: vanaf dinsdag 1 december <em>mondkapje</em> dan eindelijk verplicht Het heeft lang geduurd, zeker wanneer je het vergelijkt met andere landen, maar de mondkapjesplicht gaat er 1 december dan toch echt van komen. Vanaf dinsdag is het namelijk voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes zoals winkels en supermarkten. Wie dat weigert, riskeert een boete van 95 euro. Goedemorgen Nederland sprak met enkele winkeliers en bezoekers over de handhaving, bekijk die reportage hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: Franse agenten mishandelen zwarte man (video) Bekijk deze video » Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapje Bekijk deze video »
TV :
Video: vanaf dinsdag 1 december mondkapje dan eindelijk verplichtJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: vanaf dinsdag 1 december mondkapje dan eindelijk verplicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier