Lang Leve de Liefde: wat doet Marijn als Marieke aan hem gaat zitten? (video)

Lang Leve de Liefde: wat doet Marijn als Marieke aan hem gaat zitten? (video)

Marijn moet constateren dat Marieke niet helemaal zijn type is, vertelt hij aan een vriend die hij belt. Die stelt vervolgens een opvallende vraag: "Wat ga je doen als ze aan je gaat zitten, ga je niks doen of ga je mee?"

Xylofoon
Daar weet Marijn het antwoord wel op: "Ik ga dan niet toehappen denk ik." Vervolgens is te zien hoe Marieke hem probeert te imponeren met haar xylofoon. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: wat doet Marijn als Marieke aan hem gaat zitten? (video) Marijn moet constateren dat Marieke niet helemaal zijn type is, vertelt hij aan een vriend die hij belt. Die stelt vervolgens een opvallende vraag: "Wat ga je doen als ze aan je gaat zitten, ga je niks doen of ga je mee?" XylofoonDaar weet Marijn het antwoord wel op: "Ik ga dan niet toehappen denk ik." Vervolgens is te zien hoe Marieke hem probeert te imponeren met haar xylofoon. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: zo flirt Marieke (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Arjan kan niet tegen kou en verf op zijn kleding (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: wat doet Marijn als Marieke aan hem gaat zitten? (video)

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: wat doet Marijn als Marieke aan hem gaat zitten? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier