Video: ophef over Prins Bernhard-belasting wordt besproken op Radio 1

Video: ophef over Prins Bernhard-belasting wordt besproken op Radio 1

Prins Bernhard is trending vandaag, nadat hij aangaf niet blij te zijn met een plan van de PvdA, waarin gesproken wordt over ‘Prins Bernhard-belasting’ om pandjesbazen aan te pakken. Pieter Klok, hoofdredacteur van Volkskrant, denkt dat de prins er verstandig aan had gedaan om niet te reageren: "In een vlek moet je nooit wrijven."

'Symbool voor pandjesbazen'
Hij vervolgt: "Prins Bernhard is het symbool van mensen die veel pandjes in hun bezit hebben. Het PvdA-plan was echter weinig mensen opgevallen maar nu hij boos is, hoor je de term in het nieuws en wordt het moeilijk om die belasting nog anders te noemen." Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hieronder.

Video: ophef over <em>Prins Bernhard-belasting</em> wordt besproken op Radio 1 Prins Bernhard is trending vandaag, nadat hij aangaf niet blij te zijn met een plan van de PvdA, waarin gesproken wordt over ‘Prins Bernhard-belasting’ om pandjesbazen aan te pakken. Pieter Klok, hoofdredacteur van Volkskrant, denkt dat de prins er verstandig aan had gedaan om niet te reageren: "In een vlek moet je nooit wrijven." 'Symbool voor pandjesbazen'Hij vervolgt: "Prins Bernhard is het symbool van mensen die veel pandjes in hun bezit hebben. Het PvdA-plan was echter weinig mensen opgevallen maar nu hij boos is, hoor je de term in het nieuws en wordt het moeilijk om die belasting nog anders te noemen." Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Video: Prins Bernhard is boos, heeft het aan de stok met de PvdA Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: ophef over Prins Bernhard-belasting wordt besproken op Radio 1Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: ophef over Prins Bernhard-belasting wordt besproken op Radio 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier