Video: Prins Bernhard is boos, heeft het aan de stok met de PvdA

Video: Prins Bernhard is boos, heeft het aan de stok met de PvdA

Veel media hebben vandaag aandacht voor een boze Prins Bernhard, na plannen van de PvdA om met een Prins Bernhard-belasting voor pandjesbazen te komen: "De prins heeft het aan de stok met de partij en zegt het nogal vreemd te vinden dat een politieke partij zijn naam gebruikt in het programma", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman.

'Over rug van prins'
De zakenpartner van de prins neemt het ook voor hem op: "Die vindt dat de PvdA zich over de rug van Bernhard wil profileren." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Prins Bernhard</em> is boos, heeft het aan de stok met de PvdA Veel media hebben vandaag aandacht voor een boze Prins Bernhard, na plannen van de PvdA om met een Prins Bernhard-belasting voor pandjesbazen te komen: "De prins heeft het aan de stok met de partij en zegt het nogal vreemd te vinden dat een politieke partij zijn naam gebruikt in het programma", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. 'Over rug van prins'De zakenpartner van de prins neemt het ook voor hem op: "Die vindt dat de PvdA zich over de rug van Bernhard wil profileren." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: ophef over Prins Bernhard-belasting wordt besproken op Radio 1 Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Prins Bernhard is boos, heeft het aan de stok met de PvdA


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Prins Bernhard is boos, heeft het aan de stok met de PvdA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier