Terugkijken: Ernst Kuipers met het laatste nieuws over corona-situatie in ziekenhuizen

Terugkijken: Ernst Kuipers met het laatste nieuws over corona-situatie in ziekenhuizen

De cijfers van het aantal met corona besmette personen in de ziekenhuizen daalt langzaam, maar zet wel door. Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), gaf op maandag 30 november weer een update over de situatie. Hoe stan de ziekenhuizen ervoor en hoe hoog is de druk op de zorg op dit moment.

Kijk de persconferentie van Ernst Kuipers hieronder terug. De persconferentie begint rond 11:15.

Terugkijken: <em>Ernst Kuipers</em> met het laatste nieuws over corona-situatie in ziekenhuizen De cijfers van het aantal met corona besmette personen in de ziekenhuizen daalt langzaam, maar zet wel door. Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), gaf op maandag 30 november weer een update over de situatie. Hoe stan de ziekenhuizen ervoor en hoe hoog is de druk op de zorg op dit moment. Kijk de persconferentie van Ernst Kuipers hieronder terug. De persconferentie begint rond 11:15. Bekijk ook Ernst Kuipers over vaccin: "Verstandig om Hollands nuchter te blijven" (video) Bekijk deze video » Terugkijken: Ernst Kuipers geeft update over situatie in Nederlandse ziekenhuizen Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: Ernst Kuipers met het laatste nieuws over corona-situatie in ziekenhuizenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Ernst Kuipers met het laatste nieuws over corona-situatie in ziekenhuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier