Zien: Desi Bouterse vecht om 20-jarige celstraf voor Decembermoorden te ontlopen

Zien: Desi Bouterse vecht om 20-jarige celstraf voor Decembermoorden te ontlopen

Desi Bouterse vecht voor zijn laatste kansen om een celstraf van 20 jaar te ontlopen. De Surinaamse krijgsraad hervatte vandaag het proces van de Decembermoorden waarin de voormalig president verzet heeft aangetekend tegen zijn veroordeling november vorig jaar. Hij heeft spijt betuigd, maar is het niet eens met het vonnis.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: <em>Desi Bouterse</em> vecht om 20-jarige celstraf voor Decembermoorden te ontlopen Desi Bouterse vecht voor zijn laatste kansen om een celstraf van 20 jaar te ontlopen. De Surinaamse krijgsraad hervatte vandaag het proces van de Decembermoorden waarin de voormalig president verzet heeft aangetekend tegen zijn veroordeling november vorig jaar. Hij heeft spijt betuigd, maar is het niet eens met het vonnis. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse lijkt verkiezingen te verliezen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Desi Bouterse vecht om 20-jarige celstraf voor Decembermoorden te ontlopenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Desi Bouterse vecht om 20-jarige celstraf voor Decembermoorden te ontlopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier