Britste minister wil fictie-waarschuwing van Netflix bij The Crown (video)

Britste minister wil fictie-waarschuwing van Netflix bij The Crown (video)

De Britse minister van Cultuur wil dat er een waarschuwing komt bij de populaire Netflix-serie The Crown. Kijkers moeten erop worden gewezen dat de serie fictie is, aldus minister Oliver Dowden, die volgens Britse media hierover deze week een brief naar de streamingdienst zal sturen. Er zijn diverse scènes en verhaallijnen die vrij ongenuanceerd neergezet zijn in de serie die in werkelijkheid heel anders hebben afgespeeld.

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Britste minister</em> wil fictie-waarschuwing van Netflix bij The Crown (video) De Britse minister van Cultuur wil dat er een waarschuwing komt bij de populaire Netflix-serie The Crown. Kijkers moeten erop worden gewezen dat de serie fictie is, aldus minister Oliver Dowden, die volgens Britse media hierover deze week een brief naar de streamingdienst zal sturen. Er zijn diverse scènes en verhaallijnen die vrij ongenuanceerd neergezet zijn in de serie die in werkelijkheid heel anders hebben afgespeeld. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Charles probeert haatreacties na The Crown te stoppen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Britste minister wil fictie-waarschuwing van Netflix bij The Crown (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britste minister wil fictie-waarschuwing van Netflix bij The Crown (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier