Tijd voor MAX gemist? Irene van der Aart over het boerenleven

Tijd voor MAX gemist? Irene van der Aart over het boerenleven

Irene van der Aart is theatermaker en caberatière en woont in een woongroep in hartje Amsterdam als ze in 2003 voor de charmes van een boer uit de Achterhoek valt. In het boek 'Uitgemolken' schrijft ze hierover. Ze leerde hem kennen op een groepsreis naar Cuba en heeft hem sindsdien niet meer losgelaten.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Irene van der Aart over het boerenleven Irene van der Aart is theatermaker en caberatière en woont in een woongroep in hartje Amsterdam als ze in 2003 voor de charmes van een boer uit de Achterhoek valt. In het boek 'Uitgemolken' schrijft ze hierover. Ze leerde hem kennen op een groepsreis naar Cuba en heeft hem sindsdien niet meer losgelaten. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Rene Mioch koninklijk onderschieden: "Moeilijk te accepteren" (video) Bekijk deze video » Zien: Rob de Nijs krijgt Gouden Held en NPO Radio 5 Evergreen Award 2020 Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Irene van der Aart over het boerenlevenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Irene van der Aart over het boerenleven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier