Boer heeft slapeloze nachten na slachtpartij van 25 schapen door wolf (video)

Boer heeft slapeloze nachten na slachtpartij van 25 schapen door wolf (video)

De wolf die de gemoederen al dagenlang bezighoudt in de regio Oss/Den Bosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag weer toegeslagen. Rond middernacht werden drie schapen van schapenhouder Joan van Mook gedood in Rosmalen. In totaal legden binnen vier dagen zo’n 25 schapen het loodje. De wolf was overduidelijk niet op zoek naar een avondmaaltje, maar heeft er ontzettend veel aangevallen zonder het doel ze op te eten.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Boer heeft slapeloze nachten na slachtpartij van <em>25 schapen</em> door wolf (video) De wolf die de gemoederen al dagenlang bezighoudt in de regio Oss/Den Bosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag weer toegeslagen. Rond middernacht werden drie schapen van schapenhouder Joan van Mook gedood in Rosmalen. In totaal legden binnen vier dagen zo’n 25 schapen het loodje. De wolf was overduidelijk niet op zoek naar een avondmaaltje, maar heeft er ontzettend veel aangevallen zonder het doel ze op te eten. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: ontsnapte honden bijten veertien schapen dood (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Boer heeft slapeloze nachten na slachtpartij van 25 schapen door wolf (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer heeft slapeloze nachten na slachtpartij van 25 schapen door wolf (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier