Grote rechtzaak om het klimaat: Shell moet sneller vergroenen (video)

Grote rechtzaak om het klimaat: Shell moet sneller vergroenen (video)

Als je op de social media kijkt van olie-en gasgigant Shell, lijkt het wel alsof het bedrijf keihard aan het vergroenen is. Maar is dat ook zo? En vergroent het bedrijf snel genoeg? Deze week begint een grote en belangrijke rechtszaak die precies dáárover gaat. En als Shell die zaak verliest, kan dat grote gevolgen hebben.

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

<em>Grote rechtzaak</em> om het klimaat: Shell moet sneller vergroenen (video) Als je op de social media kijkt van olie-en gasgigant Shell, lijkt het wel alsof het bedrijf keihard aan het vergroenen is. Maar is dat ook zo? En vergroent het bedrijf snel genoeg? Deze week begint een grote en belangrijke rechtszaak die precies dáárover gaat. En als Shell die zaak verliest, kan dat grote gevolgen hebben. Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook RTLZ: BV Nederland loopt miljarden euro's mis als Shell vertrekt Bekijk deze video »
Nieuws :
Grote rechtzaak om het klimaat: Shell moet sneller vergroenen (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote rechtzaak om het klimaat: Shell moet sneller vergroenen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier