Crashen in de Keuken: dit gebeurde er tijdens de GP Bahrein (video)

Crashen in de Keuken: dit gebeurde er tijdens de GP Bahrein (video)

Zondag was een turbulente dag in de Formule 1. Romain Grosjean, coureur bij Haas, crashte zijn auto volledig in de vangrail. Deze brak direct in twee stukken, waarbij de brandstoftank scheurde en de wagen in zijn volledigheid in de brand vloog. Daarnaast crashte Lance Stroll van Racing Point ook, waarbij zijn auto volledig ondersteboven terecht kwam. Er gebeurde dus een hoop.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

<em>Crashen in de Keuken</em>: dit gebeurde er tijdens de GP Bahrein (video) Zondag was een turbulente dag in de Formule 1. Romain Grosjean, coureur bij Haas, crashte zijn auto volledig in de vangrail. Deze brak direct in twee stukken, waarbij de brandstoftank scheurde en de wagen in zijn volledigheid in de brand vloog. Daarnaast crashte Lance Stroll van Racing Point ook, waarbij zijn auto volledig ondersteboven terecht kwam. Er gebeurde dus een hoop. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Crashen in de Keuken: dit gebeurde er tijdens de GP van Turkije (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Crashen in de Keuken: dit gebeurde er tijdens de GP Bahrein (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Crashen in de Keuken: dit gebeurde er tijdens de GP Bahrein (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier