Zien: politie vindt 800 kilo vuurwerk onder flatgebouw in Geldrop

Zien: politie vindt 800 kilo vuurwerk onder flatgebouw in Geldrop

Na een melding heeft de politie in Geldrop een kijkje genomen in de kelder van een flatgebouw. Tot hun verbazing troffen ze honderden kilo's zwaar illegaal buitenlands vuurwerk aan. Een bizarre actie en daarnaast ook nog eens levensgevaarlijk. De eigenaar van dit vuurwerk is in beeld bij de politie, maar er is nog niemand aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: politie vindt <em>800 kilo vuurwerk</em> onder flatgebouw in Geldrop Na een melding heeft de politie in Geldrop een kijkje genomen in de kelder van een flatgebouw. Tot hun verbazing troffen ze honderden kilo's zwaar illegaal buitenlands vuurwerk aan. Een bizarre actie en daarnaast ook nog eens levensgevaarlijk. De eigenaar van dit vuurwerk is in beeld bij de politie, maar er is nog niemand aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: verwoestende plofkraak in Westervoort zorgt voor onveilig gevoel bij buurtbewoners Bekijk deze video »
TV :
Zien: politie vindt 800 kilo vuurwerk onder flatgebouw in GeldropPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: politie vindt 800 kilo vuurwerk onder flatgebouw in Geldrop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier