Video: burgemeester Eindhoven sluit eventuele december lockdown niet uit

Video: burgemeester Eindhoven sluit eventuele december lockdown niet uit

Grote zorgen bij burgemeester John Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven ziet zijn stad steeds drukker worden ondanks het verzoek om zo min mogelijk te gaan winkelen. Afgelopen zaterdag (28 november) sloot Jorritsma om 16:00 uur alle winkels in de binnenstad, het was volgens hem veel te druk in de stad. De burgemeester sluit daarom een eventuele lockdown niet uit, mocht de december drukte aanhouden in Eindhoven.

Bekijk het interview tussen de Telegraaf en de burgemeester hieronder.

Video: burgemeester Eindhoven sluit eventuele december <em>lockdown</em> niet uit Grote zorgen bij burgemeester John Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven ziet zijn stad steeds drukker worden ondanks het verzoek om zo min mogelijk te gaan winkelen. Afgelopen zaterdag (28 november) sloot Jorritsma om 16:00 uur alle winkels in de binnenstad, het was volgens hem veel te druk in de stad. De burgemeester sluit daarom een eventuele lockdown niet uit, mocht de december drukte aanhouden in Eindhoven. Bekijk het interview tussen de Telegraaf en de burgemeester hieronder. Bekijk deze video Kijken: Black Friday zorgt ook op zaterdag voor gigantische drukte (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: burgemeester Eindhoven sluit eventuele december lockdown niet uitPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: burgemeester Eindhoven sluit eventuele december lockdown niet uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier