Horeca-ondernemer woest op Rutte na Black Friday: "We verzuipen!" (video)

Horeca-ondernemer woest op Rutte na Black Friday: "We verzuipen!" (video)

Afgelopen weekend ging het Nederlandse volk massaal de stad in om grootschalig cadeaus in te slaan voor Sinterklaas en Kerst. Het was ontzettend druk in de binnensteden, maar ook bij grote outletcentra's en woonboulevards. Dit is tegen het zere been van vriend van de show en horeca-ondernemer Frans Stuy. Want waarom zij wel en hij niet? Hij heeft tienduizend euro geïnvesteerd om een coronaproof terras neer te zetten, maar mag alsnog niet open.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Horeca-ondernemer woest op Rutte na <em>Black Friday</em>: &quot;We verzuipen!&quot; (video) Afgelopen weekend ging het Nederlandse volk massaal de stad in om grootschalig cadeaus in te slaan voor Sinterklaas en Kerst. Het was ontzettend druk in de binnensteden, maar ook bij grote outletcentra's en woonboulevards. Dit is tegen het zere been van vriend van de show en horeca-ondernemer Frans Stuy. Want waarom zij wel en hij niet? Hij heeft tienduizend euro geïnvesteerd om een coronaproof terras neer te zetten, maar mag alsnog niet open. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Zien: boze volkszanger zingt protestlied voor huis 'valse' Femke Halsema Bekijk deze video »
Viral :
Horeca-ondernemer woest op Rutte na Black Friday: "We verzuipen!" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Horeca-ondernemer woest op Rutte na Black Friday: "We verzuipen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier