Zien: Imanuelle Grives presenteert boektrailer over haar tijd in gevangenis

Zien: Imanuelle Grives presenteert boektrailer over haar tijd in gevangenis

Imanuelle Grives schreef een boek over haar leven en haar tijd in de gevangenis. Dit omdat ze vorig jaar juli ze bij Dance-festival Tomorrowland in België is opgepakt met tien gram cocaïne, vijf xtc-pillen en vijftien gram MDMA op zak. Bij het boek is een videotrailer gemaakt, voornamelijk om de verkoop aan te jagen, aldus Luuk Ikink.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Imanuelle Grives</em> presenteert boektrailer over haar tijd in gevangenis Imanuelle Grives schreef een boek over haar leven en haar tijd in de gevangenis. Dit omdat ze vorig jaar juli ze bij Dance-festival Tomorrowland in België is opgepakt met tien gram cocaïne, vijf xtc-pillen en vijftien gram MDMA op zak. Bij het boek is een videotrailer gemaakt, voornamelijk om de verkoop aan te jagen, aldus Luuk Ikink. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Alle hens aan dek gemist? Imanuelle Grives vertelt hoe familie reageerde op drugsgebruik Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: Imanuelle Grives presenteert boektrailer over haar tijd in gevangenisPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Imanuelle Grives presenteert boektrailer over haar tijd in gevangenis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier