Video: vanaf 1 december mondkapjes in de publieke binnenruimte verplicht

Video: vanaf 1 december mondkapjes in de publieke binnenruimte verplicht

Ondanks het gebrek aan wetenschappelijk bewijs dat mondkapjes helpen tegen de verspreiding van het coronavirus, is vanaf morgen (1 december) het dragen van een niet medisch mondkapje in de publieke binnenruimte verplicht. Minister Grapperhaus laat weten dat mensen niet meteen een boete krijgen wanneer ze vergeten een mondkapje te dragen, mensen zullen de eerste keer een waarschuwing ontvangen. In onze buurlanden is het dragen van een mondkapje al langere tijd verplicht in openbare ruimtes.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: vanaf 1 december mondkapjes in de publieke binnenruimte <em>verplicht</em> Ondanks het gebrek aan wetenschappelijk bewijs dat mondkapjes helpen tegen de verspreiding van het coronavirus, is vanaf morgen (1 december) het dragen van een niet medisch mondkapje in de publieke binnenruimte verplicht. Minister Grapperhaus laat weten dat mensen niet meteen een boete krijgen wanneer ze vergeten een mondkapje te dragen, mensen zullen de eerste keer een waarschuwing ontvangen. In onze buurlanden is het dragen van een mondkapje al langere tijd verplicht in openbare ruimtes. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk deze video's Hart van Nederland: geen mondkapjesplicht voor sekswerkers (video) Bekijk deze video » Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapje Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: vanaf 1 december mondkapjes in de publieke binnenruimte verplichtJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: vanaf 1 december mondkapjes in de publieke binnenruimte verplicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier