Talkshow M gemist? ''We hebben leraren verwaarloost!'' aldus Paul van Meenen

Talkshow M gemist? ''We hebben leraren verwaarloost!'' aldus Paul van Meenen

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

D66 kamerlid Paul van Meenen van vanavond te gast bij de talkshow M om te praten over het onderwijs. Van Meenen was vroeger zelf leraar, maar ging zes jaar geleden de politiek omdat hij zag dat het vak aan het verwijderen was. Volgens het kamerlid zijn leraren systematisch verwaarloosd, doordat tegewoordig te veel mensen zich bemoeien met hoe onderwijs gegeven moet worden.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> gemist? ''We hebben leraren verwaarloost!'' aldus Paul van Meenen Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. D66 kamerlid Paul van Meenen van vanavond te gast bij de talkshow M om te praten over het onderwijs. Van Meenen was vroeger zelf leraar, maar ging zes jaar geleden de politiek omdat hij zag dat het vak aan het verwijderen was. Volgens het kamerlid zijn leraren systematisch verwaarloosd, doordat tegewoordig te veel mensen zich bemoeien met hoe onderwijs gegeven moet worden. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? ''We hebben leraren verwaarloost!'' aldus Paul van MeenenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? ''We hebben leraren verwaarloost!'' aldus Paul van Meenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier