Talkshow M gemist? Dit zijn de presentatoren van de Top 2000 van dit jaar

Talkshow M gemist? Dit zijn de presentatoren van de Top 2000 van dit jaar

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Niemand minder dan Annemieke Schollaardt, Gijs Staverman en Jeroen van Inkel zullen dit jaar de Top 2000 presenteren. Volgens van Inkel draaien ze legendarische muziek en hij heeft er dan ook ontzettend veel zin in.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Dit zijn de presentatoren van de Top 2000 van dit jaar Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Niemand minder dan Annemieke Schollaardt, Gijs Staverman en Jeroen van Inkel zullen dit jaar de Top 2000 presenteren. Volgens van Inkel draaien ze legendarische muziek en hij heeft er dan ook ontzettend veel zin in. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Dit zijn de presentatoren van de Top 2000 van dit jaarJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Dit zijn de presentatoren van de Top 2000 van dit jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier