Veronica Inside komt met goed nieuws over gezondheid Jan Boskamp (video)

Veronica Inside komt met goed nieuws over gezondheid Jan Boskamp (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

In de uitzending van vanavond geven de mannen van Veronica Inside een update over de gezondheid van Jan Boskamp. Hij voelt zich weer goed en eet inmiddels alweer mosselen! Ook zal Boskamp te gast zijn in het nieuwe programma VI Meester Voorspellers.

<em>Veronica Inside</em> komt met goed nieuws over gezondheid <em>Jan Boskamp</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv. In de uitzending van vanavond geven de mannen van Veronica Inside een update over de gezondheid van Jan Boskamp. Hij voelt zich weer goed en eet inmiddels alweer mosselen! Ook zal Boskamp te gast zijn in het nieuwe programma VI Meester Voorspellers. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside komt met goed nieuws over gezondheid Jan Boskamp (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside komt met goed nieuws over gezondheid Jan Boskamp (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier