100 Jaar Jong - Riek (103) doet lang over een broodje: "Ik lijk wel een koe" (video)

100 Jaar Jong - Riek (103) doet lang over een broodje: "Ik lijk wel een koe" (video)

Riek van 103 kreeg Gordon over de vloer voor zijn programma 100 Jaar Jong. In deze video zie je het mooie gesprek tussen de twee, dat begint met een grappig moment als Riek een broodje eet. Maar het was niet alleen maar lachen in de uitzending. Als Riek vertelt over de oorlog is zelfs Gordon stil van dit indrukwekkende verhaal.

Bekijk de video van 100 Jaar Jong hieronder:

<em>100 Jaar Jong</em> - Riek (103) doet lang over een broodje: &quot;Ik lijk wel een koe&quot; (video) Riek van 103 kreeg Gordon over de vloer voor zijn programma 100 Jaar Jong. In deze video zie je het mooie gesprek tussen de twee, dat begint met een grappig moment als Riek een broodje eet. Maar het was niet alleen maar lachen in de uitzending. Als Riek vertelt over de oorlog is zelfs Gordon stil van dit indrukwekkende verhaal. Bekijk de video van 100 Jaar Jong hieronder: Bekijk ook Video: Gordon toch weer aan de champagne? Bekijk deze video » 100 jaar jong: Gordon krijgt eindeloze serenade van 103-jarige meneer Craane Bekijk deze video » 103-jarige Martien hield van seks: "We hebben het gedaan in de auto" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
100 Jaar Jong - Riek (103) doet lang over een broodje: "Ik lijk wel een koe" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 100 Jaar Jong - Riek (103) doet lang over een broodje: "Ik lijk wel een koe" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier