Veronica Inside: "Feyenoord moet stoppen met spits Nicolai Jørgensen" (video)

Veronica Inside: "Feyenoord moet stoppen met spits Nicolai Jørgensen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Veronica Inside hebben het vanavond over de Deense spits van Feyenoord. Nicolai Jørgensen kende de laatste jaren veel blessureleed en heeft eigenlijk na het kampioenschap van Feyenoord niets meer laten zien in Rotterdam. Johan Derksen is zelfs van mening dat de Rotterdammers afscheid moeten nemen van de Deen.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Feyenoord moet stoppen met spits Nicolai Jørgensen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Veronica Inside hebben het vanavond over de Deense spits van Feyenoord. Nicolai Jørgensen kende de laatste jaren veel blessureleed en heeft eigenlijk na het kampioenschap van Feyenoord niets meer laten zien in Rotterdam. Johan Derksen is zelfs van mening dat de Rotterdammers afscheid moeten nemen van de Deen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: "Feyenoord moet stoppen met spits Nicolai Jørgensen" (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Feyenoord moet stoppen met spits Nicolai Jørgensen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier