Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video)

Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video)

Martien Meiland is de meest irritante BN'er in een reclame van 2020. Hiermee wint hij de Loden Leeuw en hij is daar niet rouwig om. Hij vindt het zelfs een eer. "Ik vind het een geslaagde campagne van de Vriendenloterij, met als belangrijkste natuurlijk de steun voor al die goede doelen."

Haribo
Ook snoepketen Haribo viel in de prijzen. De reclame bezorgde de stemmers duidelijk niet het water in de mond: het werd de meest irritante reclame van 2020. De Loden Leeuwen worden al sinds 2004 uitgereikt.

Bekijk de video van Radar hieronder:

Martien Meiland wint <em>Loden Leeuw</em> als meest irritante BN'er: &quot;Meid, wat een eer!&quot; (video) Martien Meiland is de meest irritante BN'er in een reclame van 2020. Hiermee wint hij de Loden Leeuw en hij is daar niet rouwig om. Hij vindt het zelfs een eer. "Ik vind het een geslaagde campagne van de Vriendenloterij, met als belangrijkste natuurlijk de steun voor al die goede doelen." HariboOok snoepketen Haribo viel in de prijzen. De reclame bezorgde de stemmers duidelijk niet het water in de mond: het werd de meest irritante reclame van 2020. De Loden Leeuwen worden al sinds 2004 uitgereikt. Bekijk de video van Radar hieronder: Bekijk ook Chateau Meiland: Martien doet enorm ingewikkelde rekensom bij schilderij ophangen Bekijk deze video » Gekte bij signeersessie Martien Meiland in Zelhem: "Heel veel mensen" Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier