Loden Leeuw 2020: dit is de meest irritante reclame van het jaar (video)

Loden Leeuw 2020: dit is de meest irritante reclame van het jaar (video)

Zoals altijd reikt AVROTROS Radar ook dit jaar de Loden Leeuw uit. En deze is (wederom) voor snoepketen Haribo. Al voor de tweede keer. Marketing Manager Patrick Tax neemt de 'prijs' in ontvangst. Hij zegt: "Het is ook een irritante reclame, maar dat kan ons niks schelen."

Bekijk de video van Radar hieronder:

<em>Loden Leeuw 2020</em>: dit is de meest irritante reclame van het jaar (video) Zoals altijd reikt AVROTROS Radar ook dit jaar de Loden Leeuw uit. En deze is (wederom) voor snoepketen Haribo. Al voor de tweede keer. Marketing Manager Patrick Tax neemt de 'prijs' in ontvangst. Hij zegt: "Het is ook een irritante reclame, maar dat kan ons niks schelen." Bekijk de video van Radar hieronder: Bekijk ook Marijke Helwegen vindt Loden Leeuw een ‘racistisch beeldje’ Bekijk deze video » Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Loden Leeuw 2020: dit is de meest irritante reclame van het jaar (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Loden Leeuw 2020: dit is de meest irritante reclame van het jaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier