Veronica Inside: "Dick Advocaat misschien nog een jaar trainer van Feyenoord" (video)

Veronica Inside: "Dick Advocaat misschien nog een jaar trainer van Feyenoord" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Dick Advocaat gaat misschien nog een jaar door als hoofdtrainer van Feyenoord, dit liet de trainer afgelopen week weten aan de media. De inmiddels 73jarige Advocaat wordt door de mannen van Veronica Inside geprezen om wat hij allemaal neerzet met zijn ploeg. In de studio zien ze ook geen reden waarom Advocaat zou moeten stoppen na dit seizoen.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Dick Advocaat misschien nog een jaar trainer van Feyenoord&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Dick Advocaat gaat misschien nog een jaar door als hoofdtrainer van Feyenoord, dit liet de trainer afgelopen week weten aan de media. De inmiddels 73jarige Advocaat wordt door de mannen van Veronica Inside geprezen om wat hij allemaal neerzet met zijn ploeg. In de studio zien ze ook geen reden waarom Advocaat zou moeten stoppen na dit seizoen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: "Dick Advocaat misschien nog een jaar trainer van Feyenoord" (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Dick Advocaat misschien nog een jaar trainer van Feyenoord" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier