Veronica Inside: Harry Mens ruikt bijzondere geurkaars 'This is my Vagina' (video)

Veronica Inside: Harry Mens ruikt bijzondere geurkaars 'This is my Vagina' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de uitzending van Veronica Inside blikken de mannen terug op een fragment van afgelopen weekend, waarin Harry Mens als eerste persoon mag ruiken aan een geurkaars genaamd 'This is my Vagina'. In de studio werd hard gelachen om de bijzondere beelden van de televisiepresentator.

<em>Veronica Inside</em>: Harry Mens ruikt bijzondere geurkaars 'This is my Vagina' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de uitzending van Veronica Inside blikken de mannen terug op een fragment van afgelopen weekend, waarin Harry Mens als eerste persoon mag ruiken aan een geurkaars genaamd 'This is my Vagina'. In de studio werd hard gelachen om de bijzondere beelden van de televisiepresentator. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: Harry Mens ruikt bijzondere geurkaars 'This is my Vagina' (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Harry Mens ruikt bijzondere geurkaars 'This is my Vagina' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier